Industri

KAWAS
03.12.2018 kl 20:09 6662

Er det litt rart at ledelsen i REC som har klaget på alle kvartalspresentasjoner de siste årene at dagens anstrengte situasjon skyldes straffetoll og at man derved er effektivt ekskludert fra det kinesiske markedet ikke ytrer seg noe om utfallet fra G20? De har drevet lobbyvirksomhet i washington og ovenfor kineserne i følge dem selv, men når det først er bevegelse i saken er det helt stille. De må jo ikke begrense seg til kvartalspresentasjonene for å kommunisere med sine eiere. Men, de er vel så forsiktige at de venter til de har noe svart på hvitt fra Kina om at tollen opphører. Det gir JUM anledning til å hamstre flere billige aksjer før 19. januar, evt. før en aksjespleis. Husk, denne muligheten har vi andre også!

La dere ikke lure av shortere, tradere etc. Tollen er ute sannsynligvis ute av verden inne 2 måneder. Kursen er 70 øre. Det halve av det den var for ett år siden uten at det skulle være noen fundamentale grunner til det, gitt at man har tro på REC og på solenergi. Prisnedgang i markedet kan ikke begrunne dagens kurs fornet selskap som er et av de mest kostnadseffektive i verden. At analytikere greier å lire av seg at kursen kan enten doble seg eller gå til null er markedsmanipulasjon uten begrunnelse.
Igjen, ikke la dere lure!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.