Farma

dr. Stockman
04.12.2018 kl 09:37 6973

Aksjemarkedet er en forunderlig skapning, og selv etter mange tiår på børsen blir man en smule overrasket. Men ikke så altfor overrasket, for jeg vet jo at f.eks. NANO kostet både 12 kr og 129 kr uten at stort hadde skjedd i mellomtiden. Hva markedet fokuserer på er aldri lett å forutsi, og det varierer hele tiden alt etter hva man ønsker å oppnå.
Denne gang valgte altså markedet (i første omgang ihvertfall) å fokusere på den nokså tilfeldige størrelsen mDOR, som så og si var det eneste som NANO ikke scoret bra på. Vel, det bekymrer meg ikke så alt for mye, for jeg er ikke i tvil om at når røyken har lagt seg så vil markedet opptre langt mindre nærsynt og fokusere på langt mer interessante ting. Etter en slik seanse er det dessuten slik at det nesten alltid vil være dem som ønsker seg ut som har det mest travelt, og som da får sjansen til å definere førsteinntrykket.
NANO serverte sterke tall, og det viktigste i denne sammenheng var faktisk å få gitt ytterligere signifikans til de tallene man allerede hadde. Hvis det var slik at effekten allerede var ugjendrivelig så kunne man jo bare hoppet bukk over Paradigme-studiet. Og i så måte leverte NANO til fulle. Resultatene overgikk faktisk tidligere resultater med god margin.
Når røyken har lagt seg så vil nok markedet opptre mer rasjonelt og lede oppmerksomheten mot det som teller, og det utrolige potensialet NANO har også på lengre sikt (noe dagens abstrakt er et eksempel på).

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.