Farma

Fra Sidelinjen
04.12.2018 kl 10:41 6468

Det trengs ikke "støttekjøp" i et selskap som nærmer seg et kommersielt marked i den farten NANO gjør nå. Se på rapportere ORR og CR, og alle skjønner at dette skal ut i markedet. Det er algoritmer som kjører kursen fra en dag til en annen, men den lange retningen kursen har begynt å sette kommer ikke til å bli snudd nå, selv om noen tenkte at mediantallene er negative når man ser på mDor. Analytikerne er uenige i at dette er negativt, og de som forstår seg på biotech ser også forbi disse tallene.

Å selge ut NANO kan utelukkende kun skyldes rastløshet og at man ikke klarer å vente ett år eller to for å mest trolig få en mangedobling på kapitalen sin. Man skal være passe skarp i tradingen for å tro at man klarer å overgå en slik avkastning ved å kaste seg inn og ut opp til flere ganger i aksjen. Men bevares, forsøk gjerne, men all empiri taler for at det ikke overgår det å sitte langsiktig i vinnerloddene som av og til blåser fordi på børsen, slik som Algeta og trolig NANO vil bli.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.