Farma

Londonmannen
04.12.2018 kl 13:52 5965

Vel, når enkeltes forventinger tydeligvis var basert på direkte misoppfattelser, så var det vel ikke direkte overraskende at kursen korrigerte en del tilbake. Det ble f.eks hevdet at focuss hadde fremsatt kursmål på kr 1900,-. Men det var ikke et kursmål, men et kurspotensiale focuss presenterte, et kurspotensiale basert på 20% markedsandel i USS. Dette for å anskueliggjøre mulighetsrommet som eksisterer for PHO basert på at selskapet har markedsandeler som ligger skyhøyt over dette i enkelte europeeisk land. Han kunne gjerne satt frem tall for et kurspotensiale basert på 50% markedsandel. Det er teoretisk beregning av hva markedet kan komme til å prise PHO til dersom selskapet skulle oppnå 20% markedsandel.

Vi var vel i tillegg flere som tok styreformann og Bellete sin foroverlent holdning på Q2 presentasjonen til inntekt for en akselrerende vekst i utplassering av antall scope. Men når dette ikke slo til, samt at en del markedsaktører ble forledet til å tro at ledelsen gjentok guidingen for 2020, da måtte det nesten resultere i korreksjon. Den er vi nå gjennom og man kan begynne å se fremover igjen. Så får vi heller ta det som kommer som hyggelige overraskelser i stedet for å spekulere i optimistiske anslag som skjelden blir innfridd.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.