Farma

Turbo1000
04.12.2018 kl 16:07 3603

Emisjon kommer i forbindelse med fremlegging av Archer-1 data, eller muligens når et CMA kommer som lyn fra klar himmel (avhengig av hva som kommer først).
Har en følelse av at vi kan se foreløpige Archer-1 tall allerede før sommeren 19 (f.eks. 8-9 pasienter behandlet, hvorav X med CR - dette er vel både yngre og friskere pasienter enn de fossilene som i dag får Betalutin som single agent i 3FL, og vi har vel allerede gode indikasjoner på mDor for pasienter med CR).
Begge deler kommer til å rive skinnet av kursen og plassere oss på HELT andre nivåer. Deretter er det bare å telle timer til det første budet foreligger. Det kommer nok til å ligge langt over kr. 300,-
Jeg skulle gjerne sett at NANO fikk hentet ut hele potensiale på Betalutin/Humalutin da jeg tror det kommer til å bli standardbehandling for flere kreftformer enn NHL, men de er nok borte fra oljebørsen leeeenge før den tid (til glede for både aksjonærer og - ikke minst - pasienter).

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.