Olje

gunnarius
05.12.2018 kl 12:28 6242

Som indikert fra min side var det snarere mest trolig at Kina begynte med å importere olje fra USA enn Trump pøste på videre med twitter meldinger om oljeprisen. Selvfølgelig kan Trump finne på å fore markedet med sine tweets om olje, men ikke så langt altså i denne uke og i forkant av OPEC møte.

https://www.reuters.com/article/us-usa-trade-china-oil-exclusive/exclusive-chinas-unipec-to-buy-u-s-crude-oil-after-xi-trump-trade-truce-idUSKBN1O40CX

I det store og hele er det dags for avklaringer, visibilitet og stabilitet over hele linja som preger børs og olje. I tillegg avventes progress på Aje, pluss alt det andre som Panoro holder på med.

Tror som sagt på at OPEC+ partene kommer til en enighet og neste uke bør være tid for at aksjekursen virkelig skal ta av. Slik ligger det i landskapets ideelle plassering, men det var dette her med om kartet stemmer med terrenget. Tror fasktisk det, denne gang.
Redigert 05.12.2018 kl 12:30

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.