IKT

Vintertid
06.12.2018 kl 13:10 2178

Dette blir et riktig mageplask.
Og alle disse nett trolle som skriver på alle fora, well, dere har vitterlig ikke enkle dager med å finne positive ting om GIG. Men er hva da er fakta og eller spm som burde besvares av GIG management, siden de ikke presentere noe som helst om det i-fm CMD

Spm. Til Orakel / Warom
Ingen fakta tall og spinne rundt fra CMD?
Ingen meldinger fra store interesserte investors fra Sverige, som var tilstede?
Ingen guiding eller?
Ingen info om performance for noen av produktene, korrekt?
Ingen tall eller specifics om trafikk på sidene deres, korrekt?
HR kjøper seg inn(?) Hvordan skulle der da komme andre kunder inn?

F. eks. RIZK
Ingen tall om brukere i det hele tatt, det er ganske enkelt for investors og skjønne hva som da skjer, alle skjønner jo det, der er rett og slett ikke reell vekst. Tvertom skal de igjen (pågår på fullt) annonsere/reklamerer voldsomt i alle våre naboland når det kommer til RIZK.

De mister kunder på alle plattformene deres, det er faktisk ingen hemmelighet det, bransje kjent.
Alle hittil utførte oppkjøp, det blir ikke redegjort for noen av dem, hverken for integrasjon, stand alone eller kommersielt, tekst fra tidligere GIG melding; har kjøpt et affiliate-nettverk basert i Estland, inkludert løpende kundeavtaler og fremtidige inntekter, deretter hører man ikke mer, tragisk sett i-fm en CMD.
Ny avtale presentert, ref. over, ingen guiding, kun at den vil gi marginalt bidra til oms/bunnlinje, dette blir vanskelig å selge i Sverige når de går frem slikt.

Nye aksjer, for styret bemyndigelse
Enda mer interessant er det og se at man forsøker å «spinne» en fantasi opp omkring nye (treasure shares) og det er faktisk ganske alvorlig da det virker som om man bevisst vil lurer de unge mennesker som er med fantaster her i GIG.
Men kanskje GIG selv eller Orakel/Warom kan gi et fornuftig svar på sånn nonsens som der ble skrevet i-fm dette, hvordan skal de (treasure shares) bety noe for nåværende aksjonærer, annet en regelrett utvanning igjen.

Uansett hva, hvem eller hva prisen blir for disse aksjer, så går det jo bare inn i driften og GIG’s ledelse kan forvalte og bruke den tilførte egenkapital som de vil, dekke opp for et enda større akkumulert underskudd er aktuelt, eller options, bonuser, bygge nye kontorer «what ever» de finner for godt.

Enda verre og skulle det skje som Orakel skriver, at HR kjøper seg inn, ok hva skal de bruke GIG til, jo de skal facititate og levere infrastructure til HR. Skulle de da være med til og øke verdien i GIG, well da kjenner ikke mye til slike ting eller US business.
Det er mest av alt ok og bare moro når nett trolle skriver og bruker disse fora til å promote selskapene og eller er motivert av trading, men det må være litt reelt og ikke direkte misledende info som de stakkars ungdommer sluker rått.

Kompetanse, sammensetting og enkelt personer i GIG’s topp slik den er i dag, har kjempe utfordringer med å levere varen forventet i Sverige.
Derfor er der en rimelig stor sannsynlighet for et reelt mageplask vil finne sted når GIG ankommer Stockholm q1 2019
Håper vitterlig GIG vokser seg store og blir et kommersielt eldorado, men da må det snart komme et reelt løft i performance.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.