Finans

gepard1
07.12.2018 kl 09:14 2293

Det tok ikke lang tid foer FED fikk panikk;-))

I løpet av den siste timen av handelsdagen kom nyheten om at Federal Reserve vurderer å stramme inn pengepolitikken i en saktere fart enn de tidligere har signalisert – hvilket kan bety færre rentehevinger neste år enn planlagt.

Ifølge The Wall Street Journal vurderer sentralbanken å signalisere en «vent og se»-tilnærming til rentehevingene på neste rentemøte, og at Fed-toppene ikke er sikre på hva neste trekk vil bli etter desember måned. (E24)

Og taaler ikke den amerikanske oekonomien mer enn ett 2% rentenivaa, setter det ett fiasko stempel paa FED's oekonomiske politikk.. Noe som viser at rentenivaaet aldri kan normaliseres, Man ser allerede at hus priser og hus salget faller kraftig i USA med dagens rentenivaa.

Og slowdownen i verdensoekonomien har kommet med dagens rentenivaa paa plass. Slik at uten nye stimulipakker, vil dette fortsette. Samtidig som vi venter paa Kinas motsvar, og en eskalering av handelskrigen.
Redigert 07.12.2018 kl 09:35

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.