Olje

JUICEitUP
07.12.2018 kl 15:36 4977

Dette er fantastisk gode nyheter. Endelig en organisasjon som tar ansvar. På grunn av situasjonen med Trumph og Khasjoggi var dette på ingen måter gitt på forhånd. Mange trodde Trumps klamme hånd over kronprinsen ville spolere hele avtalen, men som SA sa på nyhetene - Trumphs holdninger og holdningene til konsumentene er viktig, men det viktigste er et balansert marked som gir priser som hverken er for høye eller lave.

Uten en slik avtale hadde vi nok i løpet av kort tid sett 9-tallet. Med avtalen er ferden til emisjonkurs i første omgang i gang. Samtidig tror jeg det hadde vært lurt om selskapet hadde vært litt mer tydelig på forventninger fremover, dvs. noe mer guiding på resultat. Det er et reelt positivt resultat på nyåret for Q4 som er neste lakmus test og som er det som kan skape forventninger om et vekstselskap i stedet for et emisjonsselskap slik det har vært hittil. Med førstnevnte gjelder helt andre multipler og dermed aksjekurs. Dagens melding er det som kan føre til nettopp overskudd for PEN så for meg er resultatet ved neste Q mye viktigere enn hva som meldes om fremtidsutsikter. Nå må det LEVERES!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.