Offshore

Matsern
07.12.2018 kl 23:43 1688

Ser på forumaktiviteten din at du sitter i PLCS. Da blir det tullete å snakke om at EMGS er dyr. Vi snakker altså om to HELT forskjellige teknologier. PGS og PLCS leverer streamerdata, som oljeselskapene får kastet etter seg i dag på lave oljepriser. Proppen er ute av PGS og PLCS balja. Markedet de opererer i er i ferd med å dø. PLCS sitter på søppel ingen vil ha, med en intern astronomisk prising av sitt eget fett. Må jo bare le av PGS og PLCS sine dagdrømmer.

EMGS leverer de-risking med EM-teknologi, type noder på havbunnen. Med lave oljepriser, er dette noe oljeselskapene i større grad må benytte. For alt hva jeg vet, kan disse nodene utvides til å samle innseismikk samtidig. Hvem vet hva de klekker ut.
petroleumsdirektoratet i sin ressursrapport 2018: «I løpet av de siste årene er teknologien videreutviklet med bruk av 3D-innsamling, forbedrede inversjonsteknikker og kraftigere kilder som kan nå dypere reservoarer. Det forventes mer bruk av CSEM både på norsk sokkel og internasjonalt.»
http://www.npd.no/Publikasjoner/Ressursrapporter/2018/Kapittel-6/
Redigert 07.12.2018 kl 23:46

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.