Olje

gunnarius
08.12.2018 kl 16:07 3905

he, he - mimsa er rimelig enkel å gjennomskue. Men har langt mer inne enn han viser på PEN trådene - dvs. utover eder og galle og ikke alltid fremstår så kirurgisk presis i sin omtale av PEN.

Det er vel med mimsa i NORTH som flere av oss gjengangere i PEN. Man slet en periode med papirtap, men for oss longere i PEN har som sagt aksjen løftet seg fenomenalt fra minus til plussiden.

Skal ikke mene noe bestemt om NORTH, dog aksjen har ikke løftet seg på noe sett og vis i det siste mot de himmelske sfærer. Det har forsåvidt ikke PEN heller i den senere tid. Forventer som sagt at volumet i handelen økes vesentlig og at særlig de største aksjonærene - nå etter at OPEC og emi-aksjene er på plass - at aksjekursen løftes i første omgang over emikursen på NOK 16,10.

Det blir plenty å ta tak i og følge med på i Q2 og utover både for Dussafu og Salloum.

Det er egentlig Aje som representerer den triggeren som befinner seg i hvilemodus. Som MXO selv har meddelt i okt. pres. - arbeider Aje lisensen etter to mulige scenarier for boring, hvor den ene løsningen medfører boring (Turonian) allerede i Q1/Q2 2019. Uansett må simuleringsstudien nå snart være ferdig og Aje JV kan stake ut fremtidig boring i Cenomanian og Turonian.

mimsa, du får selge litt NORTH og kjøpe deg inn i PEN - om du ikke allerede har nok i PEN. Selskapet som står klar til å bli repriset.
Redigert 08.12.2018 kl 16:10

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.