Olje

Trond.heim
08.12.2018 kl 16:55 3861

PEN er et helt annet selskap enn for et år tilbake.

Gabon: Dussafu framtrer som rosinen i pølsa. Oljeproduksjonen har begynt, reservene oppdateres med positive fortegn. Alt går på skinner

Tunesia: DNO deal og eget kjøp bidrar til at 2019 blir spennende. Rask oppstart medfører rask økning av pågående produksjon. Spennende med onshore borring av et offshore felt. Dette er en modell jeg har håpet kunne være aktuelt for Norge for utnyttelse av ressursene i Lofoten. Ingen gyteområder ville bli berørt.

Nigeria: Aje er fortsatt til salgs. De fleste har vel forstått at kjøpere ikke står i kø. Oljeproduksjonen vil øke og gassreservene er store. Forventninggene vedr. Aje er lave, vi kan få en positiv overraskelse.

Antall aksjer har i 2018 økt fra ca. 42 millioner til nå 62 millioner aksjer. Dersom selskapet kommer i en utbyttesituasjon ville det vært hyggeligere med 42 mill enn 62 millioner aksjer. Vi får håpe på at aksjekapitalutvidelsene bidrar til vellykkede investeringer som igjen kan resultere i økende aksjekurs og kanskje i løpet av noen år: Utbytte

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.