Farma

bravi
08.12.2018 kl 22:30 2150

m73102, du har gjentatt dette flere ganger, det er forstått.
Problemet er kursen, den er for langt ut av kurs i forhold til potensialet som er skissert fra selskapet (og dyktige skribenter her), de som er nærmest er vel Edison med 45 kr. Tror ikke nødvendigvis at guiding alene vil gi et betydelig løft i kursen uten at den underbygges med oppnådde resultater, det viser reaksjonen etter Schneider sin presentasjon (hvis markedet fikk den med seg da). Nå er det bjellesauen MW som har styrt showet.

Gitt at salget har gått sånn noenlunde som forventet hittil i Q4, da kunne vel Photocure ha bekreftet det med en børsmelding og samtidig lagt ved relevante deler av Scneider sin presentasjon samt gjentatt at de vil komme med oppdatert guiding ved Q4. Da kunne vi fått en 2-trinns rakett med det siste trinnet etter Q4 presentasjonen. En slik børsmelding kunne ha tatt bort mye av usikkerheten som har preget aksjen etter Q3. La oss si at Q4 viser bra resultater og det leveres en optimistisk guiding da er det viktig at kursen er høyest mulig før presentasjonen. Det er forskjell på 20% økning i kursen fra 36 kr i forhold til fra 50 kr.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.