Industri

Bruns
05.01.2021 kl 09:22 14464

Spennende selskap med enorme muligheter! På aksjonærlisten finner man Tvenge, Wilhelmsen fam, Geir Førre, Øyelege Ole Morten Halvorsen, DNB Miljøinvest m flere.

FA i Juli 2020

https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2020/07/09/7545088/jo-uthus-overtar-som-ny-sjef-i-crayonano-der-rune-rinnans-televenture-er-hovedeier

– Tilbakemeldingen har rett og slett vært enormt. De seneste tre månedene har vi fått rundt 40 seriøse forespørsler, mange av dem fra store og anerkjente selskaper innenfor teknologi og bilindustri. De lurer på når når vi kan levere, om teknologien kan anvendes til deres bruk og hvor mye vi eventuelt kan selge dem, sier Michael Peil (45), avtroppende daglig leder i Crayonano.

Store og kjente merkenavn
De seneste månedene er altså Crayonano blitt rent ned av forespørsler. Fem til åtte av forespørslene er fra norske selskaper. Crayonano-ledelsen vil ikke nevne navn, men bekrefter at det blant annet er kommet forespørsler på vegne av fra store og kjente merkevareleverandører.
– De potensielle kundene hadde oss kanskje på radaren på forhånd, og coronapandemien har fått markedet og interessen til å eksplodere, sier styreleder Rune Rinnan.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.