Eiendom

semu
05.01.2021 kl 15:56 484

Omsetningen er mye høyrere i Q 4 enn tilsvarende foregående år. Da skal det bli penger i kassen til eiendomsselskapet OLT. Går inntektene opp så vil jo eiendomsverdiene også stige. Det er mange alternative bruksmuligheter for sentrene hvis butikk driften blir lagt ned. Kontor, boliger og lager i kjelleren. Punkt for henting av pakker i posten vil bli større og pga kjøring med store biler vil det bli utlevert på egne rom på sentrene. Retur av pakker vil skje på samme sted. Salg av returnerte pakker vil også være egnet som egen butikk.
Butikker utenom sentrene vil bli lagt ned. Her er det bare å se på Oslo sentrum. Kun kaffer og restauranter er igjen snart.

Finansdirektøren i OLT som følger med på dette ser nok fram til at Thon Gruppen overtar hele OLT. De har ikke behov for penger fra investorene og da er det bedre å få en eier. Som han sa i Finansavisa for en tid tilbake er at det er større sannsynlighet at Thon Gruppen kjøper hele OLT enn at Gruppen selger seg ned i selskapet.

Se på prisingen av slike sentre, de er skyhøyt over de bokførte tall i regnskapet. Da er nok egenkapitalen ikring 60 til 270 kroner per aksje.
Redigert 20.01.2021 kl 23:23

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.