IKT

Grantchester
12.12.2018 kl 07:50 2197

Takk for gode innlegg, Elektrikeren, Norviking, Just og flere. Hovedforklaringen hvorfor nesten alt faller på børsene, eiendom, crypto - bortsett fra gull og sølv som ligger på høyere nivåer enn på en stund - er økende renter i USA og begynnelsen på slutten på billige penger. Til og med bilsalget er ned i Kina. Argentina i utforbakke og Japan med negativ vekst - det er alvorlig. Det ligger en farlig økonomisk vei foran og volatiliteten vil fortsette.

Så var det dette med færre skribenter - det er synd, fordi å skrive er hottere enn noen gang før. Et gammelt ordtak på nederlandsk; "Wie schrijft, die blijft", som oversettes til "Den som skriver, forblir" på norsk.

Nylig ble en konkurrende enhet til CG (spanske Azkoyens Cashology POS 1500) installert i Almuñécar på et apotek. Jeg tror det er den første av sitt slag som er installert i denne lille byen med ca. 30000 innbyggere. Jeg var igjen i Granada i går kveld, gatene, restaurantene, barene og butikkene var stappfulle av mennesker med kontanter i lommene. Granada er forresten den rikeste provinshovedstaden i Andalucía målt i per capita inntekter.
Redigert 12.12.2018 kl 08:10

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.