Farma

Korsar
12.12.2018 kl 10:26 3090

Bullandbear,
du har faktisk dekning for dette typiske mønsteret i farma ifm. meldinger.
Årsaken er normalt at farma er komplekse ting, og meldingene krever ofte at man må rådspørre seg med fageksperter før man tør å trekke tydelige børstekniske konklusjoner. Dermed har vi sett mye rart fra meglerhusene de senere årene når de har prøvd seg litt for raskt på egenhånd, der de ofte feiltolker positive meldinger som negative og vice versa.
BGBIO kunne opplevd det samme idag, men du skal være rimelig sveiseblind for å klare tolke dagens BGBIO-meldinger for negative. Noen satset derfor ved åpning på at Godfrey var svært trygg i sin melding, og slengte seg på for ikke å bli akterutseilt. Men aksjen er ikke likvid nok (ennå) til å holde altfor sterk stigning oppe, når andre lirker motsatt. Ikke uventet har aksjen derfor foreløpig stabilisert seg litt mer enn i åpningen, midt på 29-tallet.
Men obs obs: Når/hvis tyngre folk kommer tilbake med faglige råd om at Godfrey signaliserer krutt, kan både volum og kurs få en runde til.
Redigert 12.12.2018 kl 10:26

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.