Industri

Woody
07.01.2021 kl 11:21 5851

Mange vil være interessert i et slik produkt, men vi vet ikke annet enn at det har vært stor pågang. Det kan typisk være et selskap som Siemens, uten at jeg vet noe.

Grunnen til at selskapet er priset til bare ca. 600 mill. med 150 mill. på bok, 10 års forskning og hundrevis av millioner investert er fordi markedet ikke har svar på slike spørsmål enda, men det kommer svar utover i 2021.

Selskapet sier: "CrayoNano er i prosjekteringsfasen med å introdusere en banebrytende LED chips, basert på unik proprietær teknologi".

Hvis det stemmer, som de sier, at selskapet sitter på en chip som kan desinfisere alle overflater/vann for virus/bakterier med lys fra en fingernegl stor chip som er 10x så billig og mer miljøvennlig enn eksisterende løsninger, ja da skal kursen til himmelen. Uten tvil. 10x 20x 30x. kan være fasit innen et par år.

Altså, hvis man kan installere en liten chips i alle slags dingser som applikasjon så er mulighetene helt astronomiske. Selskapet har selv nevnt eksempler som på enden av vannkranen, i oppvaskmaskinen, selvgående robot på flyplass, buss/transport, matproduksjon, sykehusutstyr. Mulighetene er enorme. Ser ingen grunn til at en slik chip ikke skal kunne installeres på en Iphone/smartphone f.eks. eller en håndholdt dings.

Verden trenger det i hvert fall.
Redigert 21.01.2021 kl 08:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.