Grønne aksjer

monitor1
07.01.2021 kl 14:16 3942

Du tar ikke helt feil. Datastyrt handel ( det gutteklubben styrer), både booster og undertrykker aksjer i markedet for å profittmaksimere. Ofte godt hjulpet av husene.
Se f.eks. På CADL, som lå bomstille, til de var ferdige med sine kjøp. Så kommer det en liten dårlig begrunnet « analyse» fra DNB og så går den 25% på to dager. normalt? Da flere riggsekskaoer holdt på å gå konkurs, så hadde DNB ( og flere andre), kursmål som lå mer enn 300% over kursene, og det gikk til helvete med seadrill. Se på alle salgsanbefalinger DNB har, og på dagens kurs på de. Det er nok av overskudd i kapital, og de skriver til og med feilaktig at de store er ut av markedet ved å henvise til dette: https://squeezemetrics.com/monitor/dix
Ser du ett mønster som tyder på det? I andre land så er slik «påvirkning» gjennom konsekvent fakenews, eller i beste fall forvridd info ulovlig.
I ett så lite land hvor sjansen for at megleren er i slekt med en stor aktør er stor ( haha), så burde det ha vært mye strengere regler. EN av grunnene til at børsen har en viss størrelse er nettopp de slappe regler vi har. Mange europeiske selskaper noteres på lille Oslo Børs, nettopp fordi der kan de gjøre hva de vil.

Mht. HEX, så klarer man å holde de i sjakk med noen få kroner, men hvor lenge er uvisst...småinvestorer er ikke alke sammen idioter...
Redigert 21.01.2021 kl 08:50

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.