Grønne aksjer

monitor1
11.01.2021 kl 17:53 2816

Finansavisen på HEXejakt?

Finansavisen er nå veldig aggressive i sin kampanje mot grønne aksjer.
Først så fikk vi denne:: https://finansavisen.no/lordag/2020/12/23/7600331/dette-mener-ekspertene-om-aksjemarkedet-i-2021. Som vanligvis ligger bak muren.
Idag fikk vi denne: https://finansavisen.no/nyheter/markedskommentarer/2021/01/11/7606707/markant-hydrogenfall-pa-oslo-bors-nel-hydrogenpro-everfuel-hexagon-purus-stupte
Flere slike « fornuften på null, og blikket på uendelig» skriverier.

Nå vet vi at Spetalen gikk på en shortskvis i hydrogen. Er Hegnar desperat fordi han gikk glipp av en dobling i Purus og andre ESG aksjer? De som har vært de store vinnere på børsen mens denne kampanjen har foregått, mens gjengen hans sitter i Orkla, EQNR, Telenor og TGS?

Nå har toget gått og de står på perrongen, og dessuten så trodde de ikke på demokratisk seier, noe som gjør ting bare verre!
ESG ER IKKE EN BOBLE. Om finansavisen skal ha en mulighet til å bli oppfattet som seriøse, så bør de være litt mere nuansert i sine vurderinger.
Å svartmale alt i ESG med store misvisende overskrifter, samt fjerning av betalingsmuren, tyder på veldig stor desperasjon.
Hvilken annen sektor kan vise til like stor avkastning den siste tida enn ESG?
Selvsagt vil ikke alle bli vinnere, men mye tyder på at de er ute etter å kjøpe noen av disse så billig som mulige.
Hegnar: Mine HEX får du ikke!
Redigert 21.01.2021 kl 08:50

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.