Grønne aksjer

monitor1
12.01.2021 kl 00:53 2323

Ja, og aksjen gikk da også ATH under seansen. Jeg tror at de inntil videre vokser mest i kroner på Agility, og « iot beholdere ( foruten Purus selvsagt), men de vokser jo både i bredde og høyde, kommer til å ta markedsandeler og finner innpass i stadig flere land. Økte volumer betyr som regel økte marginer, men så ma man også påregne økte investeringskostnader når man vokser så raskt. Også der ligger de foreløpig godt an for å være et vekstcase.
Jeg fortrekker de fremfor selskaper som er avhengig av dagsrater for å dekke inn sine store løpende kostnader.
Også bra at han bekrefter at Purus er endel av HEX gruppen, noe som gir økt fleksibilitet, samt bruk av felles nettverk/ kundegruppe.
Blir det mye « løpende bånd» arbeid hos eksisterende kunder som Mercedes og Toyota, og utvides den biten både i antall enheter, og på flere fabrikker ( Hvorfor ikke ta en telefon til DAF, som ikke har en slik drivlinje ennå), så snakker vi om milliarder av kroner hvert år.
Her er det uansett store muligheter for ekstremvekst... Det kan ta ett år eller to før proppen dras ut av badekarret, når det begynner og bli volumer ut av det, men det kommer til å skje.

Langt mer risiko i visse andre oppblåste prosjekter, men uprøvd teknologi...
Risk/ Reward er noe av det beste som du finner på børsen, hvor det nå er vel mye luft.
Når den da prises tilbake til 2016, så er det opplagt noe som må skje med kursen.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.