Transport, bil og fly

omans
13.01.2021 kl 00:47 1549

Tesla har forsåvidt nådd stratosfæren, iom Musk sendte en bil ut i verdensrommet.

Tror flere konkurrenter kommer, Nio har allerede annonsert 1000km rekkevidde og både BMW, Daimler og VW gikk forbi Tesla i el bil salg ifjor iflg finansavisen
https://finansavisen.no/nyheter/bil/2021/01/12/7607389/tesla-parkert-tyskerne-tredoblet

Man leser om en 39 åring som pensjonerte seg etter å ha vært med siden 2013, en kald fisk, men kanskje det også gir en følelse av at dette er aksjen som ikke kan falle, han selv trodde på evig oppgang. Jeg tror man på et tidspunkt vil se et uventet fall, mange føler seg som genier om dagen iom formuene har økt mye og børs føles lett så lenge man er long,long,long, og det kan vare lenge ennå. Fort gjort å tenke at it's different this time, men når MeltUp når peak, kan en oppleve grusom bakrus.

Han 39 årige it konsulenten er ikke fornøyd med 100mill, på et tidspunkt vil grådigheten være så høy at en ikke kan forestille seg at aksjene som har gitt en så mye glede og velstand, gjerne over 1000% opp, kan ende i en ond spiral, smerte og brutale fall.
Man blir vant med at en skal tenke annerledes vedr aksjeprising, because it is new times, new paradigme.
Redigert 21.01.2021 kl 05:05

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.