Offshore

tyriel
13.01.2021 kl 17:17 1907

Som mange andre har nevnt, dette er ikke innside informasjon. Ingen investor ville benyttet den informasjonen som grunnlag for eller imot investering i NOL, for det er informasjonen for kortsiktig. Det er kun noe som påvirker drift over en kort periode og er heller ikke uventet ved drift av rigger.


§ 3-2.Definisjon av innsideinformasjon
(1) Med innsideinformasjon menes presise opplysninger om de finansielle instrumentene, utstederen av disse eller andre forhold som er egnet til å påvirke kursen på de finansielle instrumentene eller tilknyttede finansielle instrumenter merkbart, og som ikke er offentlig tilgjengelig eller allment kjent i markedet.

(2) Med presise opplysninger menes opplysninger som indikerer at en eller flere omstendigheter eller begivenheter har inntruffet eller med rimelig grunn kan ventes å ville inntreffe og som er tilstrekkelig spesifikke for å trekke en slutning om den mulige påvirkningen av disse omstendighetene eller begivenhetene på kursen til de finansielle instrumentene eller de tilknyttede finansielle instrumentene.

(3) Med opplysninger som er egnet til å påvirke kursen til finansielle instrumenter eller tilknyttede finansielle instrumenter merkbart, menes opplysninger som en fornuftig investor sannsynligvis vil benytte som en del av grunnlaget for sin investeringsbeslutning.

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2007-06-29-75/KAPITTEL_2-1-1#%C2%A73-2
Redigert 21.01.2021 kl 07:54

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.