Farma

bj111
14.01.2021 kl 11:02 2151

Helt enig i at markedet som regel ser forbi slike engangshendelser men mange her inne har gitt uttrykk for stor bekymring for denne nedskrivningen og det er forunderlig.

Når det gjelder resultatet og stigning så kommer det an på hvor du legger lista. Forventer man vekst fra avviket Q2 så kan man fort bli skuffet, forventer man vekst fra Q3 så har man nok beina plantet godt i bakken selv om selvsagt kan bli overrasket. Vi ser at selskapet nå er i ferd med å rydde opp å gjøre det til et rent enzym selskap og dette er siste kvartal der BBG er med i resultatet med både kostnader og inntekter.

Med utviklingen i pandemien i Q4 er det lite trolig at det ikke har medført et økt salg av selskapets produkter. Har det ikke medført økt salg så tilsier det at selskapets pridukter i liten grad benyttes i de tester som i dag benyttes. Med selskapets påstand på faktaarket for COD-UNG finner jeg det underlig om det ikke brukes.
Redigert 21.01.2021 kl 05:08

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.