Grønne aksjer

midtikøajohnny
14.01.2021 kl 12:39 1880

Altfor spinkelt fra SEB og indikerer nok først og fremst at man ikke er "ferdigkjøpt" . Carnegie er mer på sporet, og all fornuft og ratio tilsier faktisk at kursmål 115 på Purus, er ensbetydende med kursmål betraktelig > 115 for Composites som i tillegg til at man jo eier 74.93% av Hexagon Purus, driver en egen business med ekstremt gode vekstutsikter. Noe vi fikk demonstrert til fulle da Hexagon Composites nylig avholdt Capital Markets Day mandag 11.01.2021. Var på ingen måte fullt ut klar over hvilken vekstbombe Hexagon Composites sitter på i form av Hexagon Agility, før jeg overvar Capital Markets Day. På toppen av det hele var estimatene Hexagon Agility presenterte under CMD gjort før valget i Georgia som jo medførte av demokratene har flertall i Kongressen (både i Representantenes Hus og Senatet). Så bare en ting å si om Hexagon Agility: Bingo! :) Lover å komme tilbake med mer om Hexagon Agility når bedre tid.

https://www.youtube.com/watch?v=zbbQCsDLMSI&feature=youtu.be


14.1.2021, 10:30 · TDN Finans Delayed

HPUR: CARNEGIE TAR OPP DEKNING MED KURSMÅL 115, ANBEFALER KJØP

Oslo (TDN Direkt): Carnegie starter dekning av Hexagon Purus og setter et kursmål på 115 kroner Purus-aksjen og anbefaler kjøp.
Det kommer frem av analyse fra meglerhuset.

Carnegie forventer at Hexagon Purus vil høste fordeler av det de beskriver som et voksende marked.

"Våre prognoser estimerer omsetning på 4 milliarder kroner i 2025, noe som er i den lavere enden av selskapets guidng på 4-5 milliarder kroner. Etter dette derimot forventer vi sterk vekst, og innen 2030 estimerer vi en omsetning på 13 milliarder kroner", skriver meglerhuset.

Videre skriver Carnegie at estimatene er basert på "konservative markedsvekst-forventninger", og at de forutsetter at selskapet holder en markedsandel på 5-15 prosent.

Lars Henrik Bjerke Lars.Henrik.Bjerke@tdndirekt.com Infront TDN Direkt


https://finansavisen.no/forum/thread/124496/viewRedigert 21.01.2021 kl 08:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.