IKT

Hektar
14.12.2018 kl 19:29 3162

Er nok lurt det. Tror det er en langt bedre strategi enn å velge en vilkårlig kurs og peise inn alt man har som jeg ser mange tydeligvis er fan av. Kjøp litt og litt, går den nedover så er det bare å ta det med ro til det får rast fra seg, om man bommer på bunnen er det ikke noen krise. Bare å ta det med ro og kjøpe i sånne volum at man ikke får noe vondt av at det går litt i minus.

Om den går opp etter man har begynt å kjøpe så pleier jeg å handle forsiktig og flytte etter S/L sånn at den står i null eller med litt gevinst. Ryker den kan man som oftest få tilbake litt under og man har tross alt ikke tapt noe, gevinst man ikke tok er penger man uansett aldri hadde. Foretrekker selv å kjøpe når noe er på vei opp, gjør litt nytte å være med og dra og, pluss at man slipper kjedsomheten med å sitte i minus. Men, kommer jo alt an på hva som passer best for en selv.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.