Industri

Backtrader2020
15.01.2021 kl 07:52 5621

Vel verdt å lese;

- Margrethe Hauge er en resultatorientert og sterk industriell leder med kraft til å realisere Goodtechs strategi om å digitalisere og automatisere industrielle prosesser i det grønne skiftet. Stadig flere ser mulighetene i fornybare og bærekraftige investeringer, og der er Goodtech godt posisjonert, sier styreleder Stig Grimsgaard Andersen i Goodtech ASA.
Goodtech er en ledende nordisk miljø- og teknologileverandør hvor kjernekompetansen er konsentrert om automatisering, industriell IT, miljøteknologi og avansert industriell produksjonsteknologi. Selskapets visjon er å være førstevalget for industriell effektivitet. Selskapet satser for fullt på vindkraft og andre deler av fornybar energisektoren, og vant tidligere i år en kontrakt med Wood for det flytende havvindprosjektet til Equinor på Hywind Tampen.
- Jeg ser frem til å bli kjent med det fantastiske teamet og kundene i Goodtech, og bidra til å videreutvikle selskapet som et ledende teknologi- og ESG-selskap i Norden. Selskapet har tung kompetanse på miljø- og industriteknologi, og er godt posisjonert når stadig flere bedrifter og prosesser effektiviseres og digitaliseres, sier påtroppende konsernsjef Margrethe Hauge i Goodtech ASA.
Redigert 21.01.2021 kl 08:46

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.