Grønne aksjer

Mr_Hudson
15.01.2021 kl 20:55 4902

Det er ikke akkurat Colosseum som skal bygges. Et produksjonsanlegg som dette hiver de raskt opp. Starter de i januar så står det ferdig til sensommeren/høsten. Jeg kjenner ikke til prossesene rundt produksjon av solceller men tror nok det er realistisk å tro at de skal få i gang produksjonen i løpet 2021. Uansett kan det være lurt å høre på hva selskapet selv sier om dette. Det er tross alt de som kjenner til planene.

Dette maset om at VP ikke har noe nettside forstår jeg ikke. Det er ikke sukkervann eller PC-spill de skal selge. Dette er produkter som markedsføres gjennom helt andre kanaler. Sjefen selv, som forøvrig er en av de mest annerkjente i bransjen, har sagt at de allerede har kunder som tar unna oppstartskapasiteten og at flere kunder står klare. Markedsføring er nok ikke det som står øverst på gjøremålslisten når selskapet nå må få på plass fabrikken.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.