Olje og energi

XL2016
16.01.2021 kl 16:43 3743

Hvorfor må du gjøre diskusjonen personlig og diskriminerende PU?

Har forstått du ikke eier aksjer i Questerre. For oss som har er det av interesse om Québec satser innovativt - noe også Clean Gas og Hydrogen Cleantech er.


Vi venter avklaringer ...

Googleoversatt

COVID-19-krisen har ikke spart noen industrisektor, og har påvirket både store og små virksomheter. Selv i dette usikkerhetsklimaet forblir imidlertid energiovergangen et sentralt element i Quebecs økonomiske velstand. Spørsmål dukker opp: Til tross for langsom vekst og et betydelig økonomisk underskudd, vil selskaper kunne planlegge og utvikle energieffektivitetsprosjekter? Vil myndighetene kunne støtte næringer økonomisk i overgangen til mindre forurensende energikilder, og de som allerede er involvert i utviklingen av ren energi?

Noe statistikk:

Quebec satser på en reduksjon i klimagassutslipp med 37,5% under 1990-nivået innen 2030. Imidlertid ble en rapport publisert i 2019 av Miljøverndepartementet og kampen mot klimaendringer. (MELCC) spesifiserte at utslippene bare hadde falt med 8,7% i 2017 sammenlignet med 1990. Det skal huskes at drivstoffutslippene fra transportsektoren fremdeles nådde 34,06 Mt i 2017, eller 43,3% av alle Quebec-programmer.
50% er målet for å redusere klimagassutslipp som regjeringen i Quebec håper å oppnå i byggesektoren innen 2030.
VIKTIG: Billettkontoret vil være stengt 25. januar kl. 11.30. Sørg for å registrere deg før denne datoen for å delta i dette arrangementet.

Utsettelsen av konferansen vil være tilgjengelig 72 arbeidstimer etter at den er satt på nettet (kun for konferanseregistranter).

Mål
Denne niende utgaven av energitoppmøtet vil gi en oppdatering om utfordringene og mulighetene som pandemien har forårsaket om energiindustrien, om regjeringsprogrammer knyttet til Quebecs energiomstilling og om bidrag fra nye energisektorer til den økonomiske vekkelsen i provinsen.

Hvem er dette arrangementet for?
Energitoppmøtet i 2021 er spesielt rettet mot:

Bedriftsledere, ledere, leverandører av varer og tjenester, produsenter, produsenter og distributører og konsulenter innen energi, miljø, naturressurser, bærekraftig utvikling og transport.

Det kan også adressere offentlig sektor og finansielle tjenester.

https://evenements.lesaffaires.com/collections/energie-secteur-minier/products/sommet-energie-crise-sanitaire-et-relance-economique
Redigert 21.01.2021 kl 08:23

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.