Grønne aksjer

Karbon
16.01.2021 kl 18:55 4652

JonasKr:

Et godt spørsmål. Etter min oppfatning er det ikke logisk i det hele tatt. Quantafuel er et bra selskap, som fortjener å lykkes. Men Vow driver i likhet med Quantafuel også med plastgjenvinning, og i tillegg så mye mye mer. Milliardkontrakter til cruiseindustrien er en ting.

Men det virkelig store er selvsagt biokull-virksomheten, hvor Vow skal etablere og drifte et eget anlegg på Follum, levere teknologi til Repsol, og til en verdensledende aktør innen den merallurgiske industrien. Og etterhvert vil der bli snakk om mange flere aktører som MÅ tilfredsstille de nye miljøkravene, hvor 2021 et et avgjørende år for å vise at de er på banen.

I tillegg driver Vow med så utrolig mye mer. Samarbeid med Tinfos om plastgjenvinning i Indonesia i første omgang. Sterilisering av teblader (høres latterlig ut, men det kan være snakk om hundrevis av millioner av inntekter på sikt). Robotteknologi for sortering av søppel, her inngikk Vow et samarbeid med spanske Picvisa i fjor (virker som om mange har glemt det: https://www.vowasa.com/blog/vow-asa-establishes-a-strategic-partnership-for-waste-sorting-robotics), pluss mye mye mer for den som gidder å lese litt på Vows hjemmeside.

Så konklusjonen er at dersom Vow skulle prises noenlunde på lik linje med f.eks. Quantafuel, Aker Carbon Capture, NEL, eller andre grønne selskaper, så har vi veldig mye å gå på framover.
Redigert 21.01.2021 kl 08:36

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.