Grønne aksjer

MorganKane
17.01.2021 kl 12:50 2453

REC er egentlig en utrolig enkel case.

Enten tror du ML åpner eller så tror du ikke den åpner. Jeg kan garantere at den åpner. Både pga den politiske stemningen i EU/USA i forbindelse med karbonskatt og forsåvidt menneskerettigheter, polysilisium prisene sannsynlige utvikling videre fremover og selvfølgelig det kommende batterieventyret. Men på kort sikt er kanskje Biden sitt fokus på å skape amerikanske arbeidsplasser i det grønne skiftet av størst betydning. Dette er egentlig veldig undervurdert og REC er den eneste grønne bedriften på Oslo Børs som drar direkte nytte av det målet. Det finnes 100vis av avisartikler om dette de siste par månedene. Men les dere opp på Biden sin egen plattform. For meg er det åpenbart at REC vil åpne i løpet av 2021. Det er noe som heter loe hanging fruits. REC/violet power er ej slik low hanging fruit. En no brainer.

https://web.archive.org/web/20200727015602/https://joebiden.com/climate-labor-fact-sheet/


En god del av min kapital er derfor lagt i REC. Og videre ned i skuffen frem til ML faktisk åpner. Yulin (og Butte) er bare en enorm bonus.

Ha en fin uke👍

Edit: tips, søk på "carbon tariffs" på linken over 💪
Redigert 21.01.2021 kl 08:44

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.