Finans og forsikring

Placeyourbet
17.01.2021 kl 17:31 1394

Tenketanken:

https://www.axactor.com/assets/GROUP-Investor-Relations-assets/Attachments-to-Stock-notices/Update-ABG-December-2020.pdf

ABG gjorde denne som et betalt oppdrag. En skal lese den med det i bakhodet, men den er grundig og god. Grundigere enn normale, ikke betalte analyser. Selskaper som velger å betale for analyser gjør gjerne det fordi de føler at markedet ikke priser verdiene i selskapet og utsiktene korrekt. Ut fra P/B på 0,6 så prises selskapet som om utsiktene er svært dystre for industrien og selskapet spesielt så en kan godt forstå ledelsen i Axa. De mener sammen med stadig flere analytikere at det motsatte er tilfelle. Det ser faktisk lysere ut for industrien enn på lenge og for Axa som selskap spesielt. Jeg tror reprisingen nå kommer til å komme fort og trolig starte allerede til uka. Den rettede emisjonen har tynget, med mange som kun var ute etter kortsiktige gevinster, som igjen førte til at aksjen er kraftig oversolgt. Et godt tegn på dette så vi på fredag, hvor Axa ender i grønt på en rød børsdag. Skjer det ikke noe spesielt så vil Axa få et solid løft til uka er mitt tips.
Redigert 21.01.2021 kl 08:45

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.