Olje og energi

TurboTrader
18.01.2021 kl 14:28 2047

Mulig du har noe rett i det ja.
Samtidig er det ikke lenge til Dogger tildeles, har man tro på at Soff kan vinne noe der burde det være grunn nok i seg selv til å være inne i aksjen.
Men, tiden vil vise hva som var smartest.

I tillegg ligger det nå ganske mange ledige Soff fartøy på kysten, snart en måned siden siste kontraktsmelding, man må kunne anta at det ikke drøyer mange dagene før neste melding kommer.

Fra Xtrainvestor.

PSV-BEDRING, AHTS-BLODBAD: Forsyningsskipene (PSV) i Nordsjøen begynner å få bedre betalt for lange kontrakter. Ratene på britisk sektor har steget såpass at rederiene også kan dekke noe av kapitalkostnadene og skipsmegler Gøran Røstad i Westshore Shipbrokers tror vi vil se et fortsatt bedring fremover grunnet bedre aktivitet som følge av skattepakkene samt at en del skip forsvinner til offshore vindprosjekter. I markedet for ankerhåndteringssystem (AHTS) betegner Røstad det som et blodbad hver gang det tildeles kontrakter med mange aktører som ønsker jobbene og mange ledige skip. Han tror dog at økt aktivitet etter hvert vil komme også i dette segmentet grunnet skatteintensivene. (FA)
Redigert 21.01.2021 kl 08:50

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.