Olje og energi

Fluefiskeren
18.01.2021 kl 18:07 5344

Nettopp. Som jeg har sagt tidligere er det skuffende.

Dette var det de skrev i oppdateringen i oktober:

«In addition, during October, production has several times exceeded 5,000 barrels of oil per day (“bopd”), with average gross production levels at TPS for the month of October to date of 4,850 bopd (Panoro net 29.4%), prior to any contribution to come from Gue-10AST. A number of planned workover activities have also been completed, with others still underway.»

Altså over 5000 bopd som var målet ved årsslutt. Og det var altså før sidestegsbrønben var tatt med. Det kan jo ikke bety annet enn at den har gitt svært liten flow. Det virker også som at det har vært en del decline, men det kan jo skyldes pågående work-overs uten at det egentlig fremgår av Etap-tallene. Kanskje ikke så rart at de aldri meldte at den nye brønnen var koblet til og med oppgitt flow som hadde vært helt naturlig å gjøre etter min oppfattelse. Vi får se om de sier noe mer om det på Q4.
Redigert 21.01.2021 kl 08:49

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.