Grønne aksjer

Muffe
18.01.2021 kl 18:15 10703

Med slike sperrer blir det lastet godt frem til tiden er moden eller vi plutselig får en melding om kontrakt. Uansett så er vi opp mot 4 før Q4. De fleste har høye forventninger til Q4, og disse forventningene ble skapt av selskapet selv i Q3.

Fra Q3:

Ved utgangen av kvartalet var ordrereserven på NOK 304 millioner som er 51% høyere enn tredje kvartal for 2019. Økningen i ordrereserven tilskrives i hovedsak en betydelig kontrakt på forankringsutstyr til to flytende lagringsenheter for LNG. Ordreboken gir god visibilitet for kommende kvartaler og inneholder strategisk viktig prosjekt innenfor havvind.

Vedvarende positive resultater og god ordrebok i Seasystems og Subseatec gir grunnlag for å balanseføre utsatte skattefordeler som tidligere ikke har vært balanseført. Dette gir en negativ skattekostnad i kvartalet på NOK 33 millioner med tilsvarende styrking av bokført egenkapital som pr 30. september 2020 er på 25,9%.

Ny finansieringsavtale for konsernet ble inngått 7. oktober 2020. Syndikatlånet vil bli innfridd i Q4 og erstattes med en løpende kredittfasilitet på NOK 53 millioner. Videre er det etablert en garantiramme på NOK 45 millioner.

Scana ASA har videre besluttet å starte en vurdering av hvilke muligheter som ligger i eierskapet til datterselskapet Seasystems AS.
Redigert 21.01.2021 kl 08:50

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.