IKT og Tech

Fbaksjer
19.01.2021 kl 23:28 3446

Huddlestock eies ikke lenger av moderator Stig Myrseth. Han har solgt seg ut før børsnotering, da han begynte i en annen jobb hvor han sikkert har restriksjoner mot å eie aksjer i konkurrerende selskaper.

Huddlestock kommer til å generere inntekter via kurtasje, dog en lavere sats en hva som er vanlig hos andre meglerhus. De har landet en avtale med BNP som lanseres imorgen. Dette er en milepæl for selskapet og det vil gjøre at resten av bankmarkedet vil få øynene opp for selve løsningen. Plattformen er det få som har sett, men når en av verdens største banker har valgt å gå for den så vil det si at plattformen er i verdens klasse. Banker kommer til å stå i kø imorgen etter en slik løsning og den er enkel og implementere. De har signert flere banker som BNP har som samarbeidspartnere. Selve aksjeverdien i Huddlestock er basert på 2% av det tyske markedet for bnp. 2% er meget konservativt og det vil nok være høyere. BNP kommer med all sannsynlighet til å rulle plattformen i alle land hvor BNP opererer.

Mye av grunnen til at aksjen har gått som en kule er at de tidlige aksjonærene ikke ønsker å selge og da får man høyere etterspørsel enn tilbud.

Det er pt veldig få ansatte og grunnen for børsnoteringen var å få på plass nye ansatte for å videreutvikle produktet.

Personlig er jeg tidlig inne i aksjen og kommer til å sitte lenge. Jeg har kursmål på 50,- men sikkert noen humper i veien før man er der.
Redigert 21.01.2021 kl 08:46

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.