Offshore

zavva
20.01.2021 kl 08:57 6992

Helt uenig med deg og det er markedet også. Alle vet det kommer emisjon og flere vil inn i forkant for å være i posisjon til å delta i enten selve emisjonen eller rep. emi. På grunn av vesentlig bedre utsikter kan det godt være denne emisjonen rettes mot eksisterende aksjonærer og at en derfor må eie aksjen for å kunne delta.

At emisjonen ikke er på plass enda skyldes trolig avklaring rundt kontrakter i Mexico / de avventer at alt er på plass - ref PPL og Keppel som iflg gårsdagens melding er klart "shortly". Dette med lavest mulig emisjonskurs er bare tull - hvorfor skulle eksisterende aksjonærer ønske lavest mulig kurs? Hvor er logikken i det?

Emisjonen kommer og jeg håper den blir større en 40musd. Kommer kursen opp i 9-10kr kan de hente 70-80musd på med de 70mill aksjene de har fullmakt til å trykke. Håper tar tak og henter skikkelig godt med penger nå for å sikre caset.
Redigert 21.01.2021 kl 08:48

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.