IKT

Hektar
17.12.2018 kl 16:46 2511

Spørs om man burde giddet å tatt ut en liste nå snart, lurer på hva rorbua foretar seg med nye forvaltere i denne. Etter en kjapp regning med kjøp av 6,8 mill på 13 og resten på 20 så burde Rorbua ligge med snitt rundt 14 og er dermed altså i null/minus i Funcom. Ikke gøy, særlig mtp massivt tap i Starbreeze. Disse ble jo presentert som en av nordens beste, ikke ulikt renaissance technologies i fjor som også skulle være verdensmester men dreit på draget så det holdt i Funcom og flere andre utpå høsten. Finske pensjonsfondet som hoppet inn på over 20 ligger ikke særlig godt an heller. Og til sist synes jeg litt synd på det nye styremedlemmet som handlet 150 000 aksjer til 20 kr for å feire tiltredelsen. Tapet beløper seg til hele 900 000 på få måneder, nær hele godtgjørelsen ville jeg tro.

Må bare konkludere med at Jebsen gjorde en kjempehandel da han solgte til insidere og fond som gjerne ville dra kursen opp til 20 igjen. Dog ble rally som følge av byttehandel mellom gode venner kortvarig, gjelder forøvrig også handelen med Malmberg i fjor. Han fikk grådig godt betalt for sine obskure IPer, men som insider er det "in for a penny, in for a pound" som gjelder. Kan nesten tro at Funcom er underlagt en forbannelse når det gjelder institusjoner som handler her.

Uansett, etter to lanseringer og "triggere som perler på en snor" blir det spennende å se om kursen er på samme nivå eller under det den var ved siste handelsdag før jul i fjor (14,30 - 22.12.2017). Må nesten bare se humoren i dette her.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.