Grønne aksjer

Far-far
20.01.2021 kl 12:59 1389

Børsen er mulighetens marked. Både for gevinst og tap. Det er vel ganske klart at markedsaktører driver et spill for enten å drive aksjekurser både opp eller ned ettersom hvilken agenda de har. Saga er også en aksje hvor slike aktører er aktive, på godt og vondt. Konklusjonen er for mindre aktører å tro eller ikke å tro mest ut fra magefølelse.

Magefølelse har nok vært det mest lønnsomme det siste året hvor grønne aksjer er kommet i skuddet. De proffe analytikerne advarer stadig vekk for disse nyregistrerte unge børsnoteringene uten kommersiell historikk, likevel går kursene til himmels for nesten alt av nye selskaper på børs. Bobletendenser er ord som stadig brukes, og det kan nok stemme etter gammel børshistorikk. Da er det store spørsmålet om man skal høre på ledende analytikere eller sin egen magefølelse.

Saga har jeg kjøpt kun på egen magefølelse, og det har vært en hyggelig investering med litt ut og inn i aksjen. Jeg tror den positive grønne investeringsbølgen vil fortsette ennå en tid og neste melding fra Saga om ny investering vil være en positiv trigger. Bjørn Simonsen og Spetalen er en trigger i seg selv.

Redigert 21.01.2021 kl 08:50

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.