Olje og energi

Fluefiskeren
20.01.2021 kl 14:43 5183

Paybal.

Det har skjedd masse. Oljeprisen har gått ned. Vi måtte tilbakelevere tre felt i Brasil. Vi boret også tre brønner på tre andre blokker i Brasil (en brønn i hver). Alle var tørre.

Videre var CEO Solbrække sin favoritt onshore i Kongo Brazzaville en skuffelse. Vi fant olje, men den var tett og måtte frackes. I tillegg skulle vår statelig partner, SPNC, omorganisere og det hele ble satt på vent og tiden gikk. De var i det hele tatt vanskelige å samarbeide med og det endte med at Panoro trakk seg ut.

Og oppe på det hele gikk vår parter på Dussafu, Harvest Natural Resource, konkurs og vi ble stående med vår eierandel på 33.33 %, men uten partner og økonomi til å gå videre. Da var det bare Aje igjen, men vi fikk jo trøbbel der også.

Vi kan vel nesten si at vi ble reddet av BWO da det gikk inn på Dussafu, men det svei å måtte gå ned fra 33,3% til 8,33 % eierandel.

En kort historikk som forklarer nedgangen. Vi var langt nede (3-4 kr), men heldigvis har vi snudd det.
Redigert 21.01.2021 kl 08:49

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.