IKT og Tech

traderNOR
20.01.2021 kl 21:36 1006

Kahoot er ikke lenger kun Quiz, men på vei til å bli et fullverdig plattformselskap innen e-læring med brukergenerert innhold. Slikt lar seg ikke kopiere så lett.

Selskapene under paraplyen er:
Poio
DragonBox
Actimo
Drops

«Valutaen» selskapet har gjør at de har evner til å vokse gjennom oppkjøp.

- De har 5 milliarder spillende brukere
- Betalende brukere har vokst fra 40k til 550k i 2020. De forventer over 1 million betalende brukere i 2021. De klarer altså å konvertere brukere fra freemium til premium svært hurtig.

De guider også 200 millioner dollar i årlig løpende inntekter (ARR) innen 2023 med over 40% driftsmargin.

Selskapet har vist gang på gang at de greier å levere på mål og vel så det.

Det er klart prisingen er galskap på 2020 og 2021 estimater, men hvis man har troen på at Kahoot vil fortsette sin vekst noen år til er ikke prisingen så ille faktisk. CAGR forventes å være 100% årlig for markedet de operer i.

Kahoot vil neppe kjøre annonser noen gang. Dette er en læringsplattform og jeg tviler på at de vil forstyrre opplevelsen med annonser. Det ser heller ikke ut som dette er noe de trenger da brukere viser stor vilje for å betale for produktet. Tilbakemeldingene fra brukere er også enestående

Redigert 21.01.2021 kl 08:48

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.