Farma

tuja
20.01.2021 kl 22:13 1458

https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2021/01/20/195734263/forskere-bekrefter-resmitte-av-covid-mustasjon-na-testes-vaksineresponsen

– Større grunn til bekymring

Den sørafrikanske mutasjonen, som bærer kodenavnet B.1.351, har et annet mutasjonsmønster enn den britiske varianten. Nå frykter forskere at vaksinenes effekt kan være svekket i møte med denne varianten.

– Det er større grunn til bekymring for immunflukt, sier lege Gregory Armstrong ved den føderale etaten Centers for Disease Control and Prevention (CDC) til CNN.Ny amerikansk mutasjon bekymrer forskerne

I tillegg til den britiske B.1.1.7-versjonen og den sørafrikanske B.1.351-varianten er to andre mutasjoner nylig blitt oppdaget i USA og Brasil. Den brasilianske varianten har også spredt seg til Japan og Storbritannia via reisende fra Brasil. Mutasjonen i USA ble oppdaget i California, og ifølge The California Department of Public Health har den trolig allerede et stort omfang. Armstrong og andre forskere frykter at de ikke har oversikt.
Redigert 21.01.2021 kl 08:33

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.