Industri

rosgun
PHLY 21.01.2021 kl 04:04 1681

1) Samarbeidspartner med USA NAVY for bygging av 5 skoleskip !!!!

Første skipet i programmet i «goverment fleet»

Se på denne fra 5:43:
https://youtu.be/xs95cbQE3yQ

Mao 4 av 5 skip er bestilt. Det 5. og forleløbig det siste vil også bli bestilt, det er opplagt ifølge video over!!

2)
In April 2020, TOTE Services awarded Philly Shipyard, Inc., a leading shipyard in the United States, a contract to construct up to five NSMVs.

3)
Dette prosjektet starter et nytt kapittel i vår historie, en ny kunde og det første i serien,

4) NSMV-programmet er en viktig investering i den amerikanske skipsbyggingsindustrien, som støtter nesten 400 000 amerikanske jobber.

5)

NSMV har mange instruksjonsrom, en fullstendig treningsbro, og har plass til opptil 600 kadetter til å trene i et førsteklasses maritimt akademisk miljø til sjøs. Statlige maritime akademier uteksaminerer mer enn halvparten av alle nye offiserer hvert år - handelsmennene som hjelper til med å holde lastene og økonomien i bevegelse. Mange støtter også USAs nasjonale sikkerhet ved å bemanne militære forseglingsskip.

6) Hvert skip har moderne sykehusfasiliteter, en helikopterpute og muligheten til å ta imot opptil 1000 mennesker i tider med humanitært behov. Ved å legge til NSMVs evne, vil den gi nødvendig roll-on / roll-off og container lagringskapasitet for bruk under katastrofehjelpsoppdrag.

7)

TOTE Services har bestilt de to første NSMV-ene, og presidentens budsjettforespørsel for regnskapsåret 2021 inkluderer tilstrekkelig finansiering til TOTE Services for å bestille det tredje skipet. Bygging av de to første NSMV-ene vil erstatte treningsskip ved SUNY Maritime Academy og Massachusetts Maritime Academy, som begge er mer enn 50 år gamle.

8)

Philly Shipyard ASA er notert på Oslo Børs (Oslo: PHLY) og er majoritetseid av Aker Capital AS, som igjen er heleid av Aker ASA. Aker er et norsk industrielt investeringsselskap som skaper verdi gjennom aktivt eierskap. Akers investeringsportefølje er konsentrert om viktige norske næringer som er internasjonale: olje og gass, fiskeri og bioteknologi og marine eiendeler. Akers industrielle eierandeler består av eierandeler i Aker Solutions, Kværner, Aker BP, Aker BioMarine, Ocean Yield og Akastor.

9)

......,spesialbygde, toppmoderne treningsfartøyet for Amerikas statlige maritime akademier. I tillegg til å tilby opplæring i verdensklasse for Amerikas fremtidige sjøfolk, vil NSMV være tilgjengelig for å støtte humanitær bistand og katastrofehelpsoppdrag.


Redigert 21.01.2021 kl 09:40

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.