Offshore

Stat oil
17.12.2018 kl 22:01 1911

Støtter Kontur om at det nå foregår et spill rundt DOF. Kursen skal kjøres så langt ned at de fleste velger å selge for småpenger. Noen få kjøper så opp de fleste aksjene på billigsalg, deretter går kursen like fort opp som den har falt. Dermed har de få rike tjent store summer på DOF, og de idiotene som solgte for småpenger sitter som vanlig igjen med skjegget i postkassen og lurer på hvor pengene ble av.
Hadde alle gjort som meg og tatt livet med ro med DOF aksjene godt lagret nederst i kista, ville dette store fallet vært unngått. De store gutta hadde ikke fått tjent seg enda rikere på usikre fattige småsparer sin bekostning.
Verden ser i disse dager en meget stor korreksjon på de fleste aksjekursene, men ser ingen grunn til å selge dof aksjene nå til svindlere som samarbeider på Oslo børs. DOF kommer den, det er helt sikkert, selv om jeg skjønner at noen blir skremt av spillet som foregår nå.


Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.