Grønne aksjer

monitor1
21.01.2021 kl 11:58 13491

Teknisk sett kan den falle tilbake til 68 og deretter eventuelt til rund 65,50. Buy the dipp er rådet. Muligens den setter kortsiktig bunn idag. Den er ikke lengre i et overkjøpt området, og er et av de sterkeste « strong buy» cases på børsen. Det er ikke rart når de også fundamentelt er rimelige. Med 18 kroner per aksje i egenkapital, gode vekstmuligheter, solid basis osv., så er det feil å prise selskapet som om det ikke har verdi. En reprising vil dog skje langsomt, inntil noen drar ut proppen. Muligens det ikke skjer før HEX viser at de vokser ( kontrakter), og økte marginer: Jeg har sagt det før: De må knuse noen egg for å lage omelett ( stryrke deler av ledelsen), og være noe mer på banen, slik som NEL. NEL foretrekkes ikke: De skal ikke tjene penger før tidligst 2025, og vil trenge ny kapital imens.HEX har ikke det foreløpig ( men Purus vil etterhvert ha det?).
Med en stake på 75% i HPUR må man ha et teknisk sideblikk til HPUR også. De siste 9 handledager har den beveget seg horizontalt på stadig mindre volum.
Så den er nøytral/ svak positivt. Det er det « ekspertene» kaller for en konsolideringsfase. Også her gjelder det at de enorme muligheter selskapet har må materialiseres gjennom kontrakter.
Redigert 21.01.2021 kl 12:21

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.