Finans og forsikring

Tectic
21.01.2021 kl 19:37 2688

Beskyldningene mot Fredriksen vitner om uvitenhet på mange plan innenfor selskapsforståelse.

Har både lest og vært innvolvert i Aktiv Kapital. Selskapet ga heftige utbytter framfor vekst, noe av det samme skjer jo i b2h nå- og ikke i Axactor. De fleste som var med på den reisen gjorde det mer en ok i Aktiv Kapital. 40% direkteavkastning i 2011 er jo meget aksjonærvennligSannheten er at Aktiv Kapital ga enorme utbytter fram til de ble tatt av børs. Se linken jeg har lagt med så kan jo folk se selv kursutvikling og utbytte.


http://www.utbytteinfo.com/singlestock.php?Stockid=12

Se for dere at B2H ga så store utbytter til aksjonærene i mange år framfor vekst. Det ville redusert prisen på aksjen. Men dere ville fått store innbetalinger iform av utbytte. Her kreves det papir og penn, og muligens en kalkulator for noen av dere til å skjønne utviklingen. Men å legge ut beskyldninger på åpent forum om at største aksjonær driver å manipulerer prisen er ganske søkt og får falle på deres kappe.
En ting til som er morsomt er at Spetalen via sin TYCOON INDUSTRIER AS er inne på Axactor sine lister med et nylig kjøp av 1 mill aksjer (merk siste 14 dager)

Spetalen var med i Aktiv Kapital i noen år. Tipper han lukter penger i Axactor nå som selskapet er oppkapalisert og klar til å handle NPL portoføljer på billigsalg.

Lykke til videre.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.