Shipping

JanOrge
22.01.2021 kl 10:40 2391

Artig å ha deg tilbake i positivt humør Longsit ;-) Pass på så du ikke kjemper med Onarheim om den tittelen du nevner.. HEHE. Uansett;

De to selskapene sitter ikke og kjøper aksjer for gøy i Avance. Heller ikke som "finansielle investeringer". De har da andre ting å holde på med enn å spekulere i aksjemarkedet, selv om det riktignok er innenfor samme segment som de selv driver. De har MER ENN NOK med å sørge for egen drift, ekspansjon, og utvikling. De har midler, tid og ressurser til å sørge for at disse tre områdene utvikles, men det er ikke de samme ressursene til å belemre seg med ren aksjespekulasjon. Det er mulig det ikke skjer noe akkurat nå pga at markedet har mottatt nyheten om at to aktører har tatt plass i papiret med et skuldertrekk. Tipper Dorian og BW for den del er forholdsvis overrasket over akkurat det. Her vil den som byr først ende opp med tilslaget. Første bud blir imidlertid ikke det stående. Et kjøp til bokført verdi vil være akseptabelt for begge isolert sett, men det vil være en verdi i å nekte den andre tilsvarende vekst også. Jeg er derfor enig med Longs om at det fullførte kjøpet vil skje til bokført verdi pluss en premium.
Redigert 22.01.2021 kl 10:43

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.