Grønne aksjer

Sa2ri
22.01.2021 kl 16:55 4075

@fattigstakker:

Artikkelen er ikke direkte negativ for REC (og ja, den er et varsel for hva som kan skje med NEL), men den henviser til historien og hvordan det gikk etter at selskapet hadde en MCAP på 148 MRDNOK. Aksjen har siden falt 99%, og det er jo ikke akkurat positivt.

Når det er sagt, gårdagens presentasjon var ikke mye å skryte av. I tillegg til nytt design så var det lite info å hente (som mange nok hadde håpet på). Da trekker mange i nødbremsen og selger seg ut, spesielt også når det kommer andre muligheter traderne kan kaste seg etter i håp om raske gevinster. Når det da ikke er andre som tar i mot disse aksjene, ja da faller kursen.

Fattigstakkar og minst en bruker til varslet om en mulig HS-formasjon, og den ser nå ut til å være utløst. Trenden er derfor noe usikker den nærmeste tiden, og dersom markedene i tillegg blir litt sure, noe tendensen i USA ser ut til å være, så kan dette godt fortsette nedover et stykke til.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.