Shipping

ks1977
22.01.2021 kl 20:38 5099

Var ikke mange som var forutseende nok til å ta med Corona inn i regnestykket to år tilbake i tid... Merkelig det der gitt.

Nå er det knapt nok noen vintage skip med scrubber som har klart å få negative rater, men for all del. Var en vintage m/scrubber som klarte å grafse til seg 10k i dag, men det var nok unntaket (rett sted til rett tid) og neppe noen ny trend. Ratene i Q2 og Q3 blir fort elendige, men hva tror du ratebunnen for ECO scrubber blir? De ligger fortsatt rundt 10k tross skriveriene om negative rater. Er det bunnen eller vil de svekkes ytterligere? Er jo selvfølgelig mulig å gå lenger ned, men da på bekostning av non-ECO og/eller non-scrubber. Vil da tro at det ikke er snakk om at non-ECO tar lavere rater, men at de rett og slett ikke får last. Skal non-ECO, og spesielt vintage, gå i opplag fordi de ikke får last eller skal de ta laster som ikke dekker opex?

PS. USDNOK opp 1% i dag, rett under 8,50 (igjen). Sikkert ned igjen i morgen, eller overimorgen. Og så opp litt en dag eller tre senere, men i en svak nedadgående trend (slik det ser ut nå i hvert fall).

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.