Farma

Yngling ØH
23.01.2021 kl 01:20 3679

Om man ser på dette med BGBIO briller, og bemcentinib viser seg effektiv, så kan milliardene fort trille inn på konto til det lille selskapet i Bergen.

Selv om ny vaksineformel kan lages i løpet av noen uker, så må de også produseres og distribueres. Og alle millionene som er vaksinert når de nye vaksinene kanskje kommer i april / mai... de må alle sammen vaksineres på nytt. ...og who knows vilken jævel av en ny mutasjon som da seiler opp.

Det er litt fristende å selge alt, utenom bgbio aksjene, og isolere seg til dette er over. Sånn som dette peker, så må det også komme et gigantisk børskræsj i 2021 eller 2022.

USA har økt pengemengden i landet med 25% det siste året. Så vidt jeg kjenner til er de kun slått av Zimbabwe og nazi-tyskland. (Litt usikker på Venezuela og Argentina). Men dere skjønner poenget, og forstår hvor dette kan ende. Konsekvensene av at USAs økonomi velter er ... mildt sagt enorme, og uoversiktlige. Andre land har gjort tilsvarende pengetrykking, men det skrives lite om det. Alle er i deep shit, mens børsen flyr av at skopussere og taxisjåfører har fått helikopterpenger, sparer penger på fest, ferier og transport.
Redigert 23.01.2021 kl 01:32

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.